Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele

Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede sürekli, etkin ve önleyici nitelikte, kurumlar arası eşgüdümün en üst seviyede sağlandığı ve toplumun tüm kesimlerinin katkı sağladığı politika ve uygulamalar mücadelenin başarısı açısından son derece önemlidir.  25 Kasım, Birleşmiş Milletlere üye birçok ülke ile birlikte ülkemizde de kadına karşı şiddetle mücadele konusunda farkındalığı arttırmak ve kurumlar arası koordinasyonu geliştirmek maksadıyla "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" olarak anılmakta çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmektedir.

Bu kapsamda okulumuz öğrencilerine gerekli bilgilendirmeleri yaptık broşürleri gösterdik  ve videoları izlettik. Öğrenci veli gruplarımızda paylaşımlarımızi gerçekleştirdik.

24.11.2022 173

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele için oluşturulan broşür için tıklayınız.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele için oluşturulan 2. broşür için tıklayınız

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele için oluşturulan 3. broşür için tıklayınız