Tutum ve Yerli Malı Haftası

Haftanın amacı, yerli tüketimin bilinçli olarak artmasıdır. Bu hafta süresince tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve ''yerli malı kullanmanın önemi'' vurgulanır.

19.12.2022 151

12-18 Aralık olarak belirlenen Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasında okulumuzda çeşitli çalışmalar yapılmıştır.

Bunlar:

– "Tutum, Yatırım ve Türk Malları" temalı okul panosu hazırlanmıştır.

– Okul lcd panosunda hafta boyunca konu hakkında video yayınlanmıştır.

– Tutum, Yatırım ve Türk Malları ile ilgili atasözleri ve özdeyişler hafta boyunca sınıf panolarında sergilenmiş, sınıf öğretmenleri konu hakkında öğrencileri bilgilendirmiştir.

– Hafta içinde belirlenen bir günde tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla beslenme saati amacına uygun olarak düzenlenmiştir.

Programın ve etkinliklerin hazırlanıp sunulmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

19-12-202219-12-202219-12-202219-12-2022